Personeel

• Een groep deskundige en enthousiaste leraren zorgt voor het onderwijs en begeleidt de leerlingen tijdens lessen, opdrachten en studiemomenten.
  • De klassenleraren sturen en begeleiden hun klasgroep en de individuele leerlingen.
  • Het ondersteunend personeel is verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden. Zij staan ook dagelijks in contact met de leerlingen. Zij houden toezicht op de speelplaats, tijdens de studie, enz…
  • Het onderhoudspersoneel en technisch personeel onderhoudt de gebouwen. Zij houden ze netjes en zij herstellen, renoveren en onderhouden de infrastructuur.

Personeelsleden verantwoordelijk voor de leerlingenbegeleiding, leerlingen met leerstoornissen, socio-emotionele problemen:

• Silke Jamers, leerlingenbegeleiding 1ste graad,
  • Marina Wouters, leerlingenbegeleiding 2de en 3de graad.

Sint-Jozef maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap