WICO Campus Sint-Jozef wint schoolprijs van Olyfran

Onze leerlingen hebben een glansprestatie geleverd op de Olympiade van het Frans. Zo hebben we twee toplaureaten, Ryan Yussuf (6LAMT) en Marie Vinken (6LAWI) in de categorie MAX-aso. Zij mogen zich bij de 1% beste van Vlaanderen rekenen. Ook in de andere categorieën hebben we een aantal laureaten die bij de sterkste 5% van hun categorie behoren. Dit zijn Manissa Pustjes (5STW2), Lina Smeyers (6STW2), Emma Van Doren (6LAWI) en Agniet Vandensteen (4LA5).

Ook in de eerste graad hebben we vele goede resultaten behaald. Zo krijgen Lara La Iacona (2A2), Kato Martens (2A2), Yvo Weultjens (2A1), Jade Gijsen (1A4), Sam Blervacq (2A2), Shania Heylen (1A7), Jentel Monten (2A3), Edgar Wetsing (2A6), Elise Renckens (1A1), Rico Valkenborg (2A5), Louis Dubois (1A2), Eef Pannekoeke (2A1), Sean de Jager (2A1) en Michiel Kuyken (1A1) een pluim van de organisatie.

Door de vele inschrijvingen en goede resultaten hebben we één van de schoolprijzen weggekaapt. De leerkrachten worden verwend met een uitgebreid didactisch pakket met o.a. spelletjes, lees-, hand- en woordenboeken die ze in kunnen zetten in de lessen Frans.


Sint-Jozef maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap