6OH terug van buitenlandse stage

Op 10 maart was het dan zover, de leerlingen van 6 Organisatiehulp onder begeleiding van mevr. Vermeir en mevr. Brans vertrokken op buitenlandse stage naar Wengen (Zwitserland). Ze gingen er meedraaien in een hotel. Hier hadden de ze al lange tijd naar uitgekeken!

Na een korte nacht in de bus, moest iedereen ’s morgens onmiddellijk paraat staan om te starten met de stage. Er werden verschillende taken verdeeld: sommige leerlingen stonden in voor de afwas, anderen moesten werken in de keuken. Ook de tafeldienst en de schoonmaak behoorde tot het takenpakket van enkele leerlingen.

Naast het harde werk was er gelukkig ook wat tijd voor welverdiende ontspanning: genieten van het warme zonnetje en het prachtige uitzicht en ze zijn gaan skiën, wat wilt een mens nog meer!

Moe maar voldaan kwamen ze zondag terug thuis. Ze hebben een ongelooflijk fijne tijd gehad en kijken met groot plezier terug op deze buitenlandse stage. De inzet van de leerlingen, hun enthousiasme hebben het voor de begeleiders heel aangenaam gemaakt.

Deze mooie herinnering kunnen ze alvast niet meer afnemen! Een dikke pluim voor elk van jullie!


Sint-Jozef maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap